8,8

Cursus Professional Organizer beoordeeld. Bron: Springest.nl (100+ ervaringen)

Zoek in deze site

Germo Bekendam


Als Professional Organizer ben ik altijd op zoek naar manieren om meer orde en structuur aan te brengen. Tijdens mijn studie bedrijfskunde in Amerika kwam ik in aanraking met organiseren als speciaal vakgebied. Ik was er zo enthousiast over dat ik er in Nederland verder mee aan de slag ben gegaan.

In 1999 besloot ik dat de tijd rijp was om het organiseren tot mijn beroep te maken en richtte ik mijn bedrijf Organizing Works op. Daarmee help ik bedrijven en particulieren die het lastig vinden structuur aan te brengen, op de werkvloer of thuis. Dat doe ik met mijn trainingen, persoonlijke coaching trajecten en het geven van lezingen. Ook heb ik een cursus ontwikkeld om anderen op te leiden in het vak van Professional Organizer.

Als een van de pioniers op Organizing gebied in Nederland, heb ik inmiddels honderden mensen geholpen met het structureren van hun professionele en persoonlijke leven.  Alles wat ik aan anderen leer, breng ik zelf ook in de praktijk.  Dat heeft me tot nog toe veel opgeleverd qua overzicht, tijd en rust. Met mijn trainingen en lezingen wil ik anderen de tools en inspiratie geven om dit ook te bereiken.

Mijn werkwijze is gestructureerd, praktisch en doelgericht. Ik bied mijn klanten allerlei technieken aan waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Daarnaast geef ik objectieve, open maar ook constructieve feedback op wat ik tegenkom.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Lees dan mijn boek Organiseren Werkt! Het is een handleiding die uitlegt hoe je zelf in actie kunt komen om je werk beter te organiseren.