8,8

Cursus Professional Organizer beoordeeld. Bron: Springest.nl (100+ ervaringen)

Zoek in deze site

Germo Bekendam


Germo is bedrijfskundige en studeerde in de Verenigde Staten en Nederland.

Hij is één van de grondleggers van het beroep Professional Organizer in Nederland. Germo heeft de eerste beroepsopleiding voor Organizers mede ontwikkeld. 

Hij heeft sinds 1999 vele honderden mensen in bedrijven ‘georganiseerd’ en geleerd goed georganiseerd te werken en het maximale uit zichzelf te halen. Hij ontwikkelde hiervoor diverse trainingen, begeleidingsvormen en bijbehorende Organizing producten.

Germo’s stijl van begeleiding kenmerkt zich als methodisch, no-nonsense, praktisch, interactief, direct, confronterend, objectief en betrouwbaar. De vertrouwensrelatie met de klant zorgt voor een natuurlijke balans tussen verwachtingen en realistisch haalbare doelen.

Met zijn onverdeelde aandacht ondersteunt Germo goed gemotiveerde directieleden en managers om verwachtingen van zichzelf en hun bedrijf waar te maken.

Hij is auteur van het boek 'Organiseren Werkt!'.

Germo is bereikbaar op 06-53133684 en germo@organizingworks.nl

Karlijn L'Ortye


Karlijn heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van sales, marketing en bedrijfskunde.
 
Na werkzaam te zijn geweest in verkoop, officemanagement en bedrijfsondersteuning, startte zij al op haar 22e haar eigen bedrijf. Nu ondersteunt, begeleidt en traint Karlijn als Organizer directeuren, ondernemers, managers en werknemers bij hun dagelijkse werkprocessen.

Inmiddels heeft zij bij vele bedrijven de bedrijfsprocessen georganiseerd en geprofessionaliseerd. Daarnaast houdt zij zich bezig met innovatie en de ontwikkeling van trainingen en opleidingen. Karlijn maakt zich sterk voor imagoverbetering van dienstverleners die zich bezighouden met de secundaire bedrijfsprocessen, waaronder Professional Organizers. Daarom ontwikkelt Karlijn media-activiteiten en vernieuwende projecten om draagvlak en acceptatie te creëren voor het vak.
Haar manier van werken kenmerkt zich als praktijkgericht, direct, integer en enthousiast.

Karlijn is co-auteur van het boek 'Organiseren Werkt!' en schrijft artikelen in onder andere nieuwsbrieven en diverse online media.

Karlijn is bereikbaar op 06-15611991 en karlijn@organizingworks.nl