8,8

Cursus Professional Organizer beoordeeld. Bron: Springest.nl (100+ ervaringen)

Zoek in deze site

Germo Bekendam


Germo is bedrijfskundige en studeerde in de Verenigde Staten en Nederland.

Hij is één van de grondleggers van het beroep Professional Organizer in Nederland. Germo heeft de eerste beroepsopleiding voor Organizers mede ontwikkeld. 

Hij heeft sinds 1999 vele honderden mensen in bedrijven ‘georganiseerd’ en geleerd goed georganiseerd te werken en het maximale uit zichzelf te halen. Hij ontwikkelde hiervoor diverse trainingen, begeleidingsvormen en bijbehorende Organizing producten.

Germo’s stijl van begeleiding kenmerkt zich als methodisch, no-nonsense, praktisch, interactief, direct, confronterend, objectief en betrouwbaar. De vertrouwensrelatie met de klant zorgt voor een natuurlijke balans tussen verwachtingen en realistisch haalbare doelen.

Met zijn onverdeelde aandacht ondersteunt Germo goed gemotiveerde directieleden en managers om verwachtingen van zichzelf en hun bedrijf waar te maken.

Hij is auteur van het boek 'Organiseren Werkt!'.

Germo is bereikbaar op 06-53133684 en germo@organizingworks.nl

Lisanne Hage


Lisanne heeft een achtergrond in diverse marketing,- en communicatiefuncties in verschillende dynamische branches, zoals Telecom en Toerisme. In deze functies werd gewerkt met harde, meestal korte deadlines. Om meer tijd te besteden aan de hoofdzaken, was het hebben van een gestructureerde werkwijze en een goede planning noodzakelijk. Als je efficiënter kunt werken, blijft er ook meer tijd over voor andere leuke en belangrijke zaken. Vanuit deze gedachte is ook haar bedrijf Space4More Professional Organizing opgericht.

Om meer draagvlak te creëren als trainer en coach is Lisanne ook gecertificeerd NLP Master Practitioner en heeft diverse trajecten als assistent-trainer meegedraaid. Deze vaardigheden past zij ook toe tijdens haar trainingen om zo, samen met de klant, te komen tot het beste resultaat.

Ze heeft in de tijd dat ze werkzaam is als Professional Organizer een mooi CV opgebouwd met een diversiteit aan zakelijke klanten. Het organiseren van en efficiënt leren  werken met onder andere Outlook behoort tot haar specialiteiten. “Het is mijn missie om een werkplek te creëren waarin mensen kunnen excelleren. In zowel de fysieke als de digitale omgeving”, aldus Lisanne.

Lisanne geeft de module Digitaal Organiseren