Ervaringen van cursisten

Enkele reacties van deelnemers:

"Ik dacht aanvankelijk dat twee dagen te kort zou zijn. Het is precies goed zo. De opbouw klopt. Het is intensief en dat klopt ook."

"De cursus heeft het vak organizer handen en voeten gegeven. Mijn eigen vaardigheden in banen te leiden zodat ik er mee aan het werk kan."

"Ontzettend leerzaam. Door de praktijksessie weet ik nu precies wat ik wel en niet wil en kan."

"Super! Ontzettend inspirerend, hoog niveau. Goede mix van theorie en praktijk. Open en uitstekend verzorgd, ook qua eten, drinken en slapen."

"Verrassend! Heel leerzaam! Praktisch!"

Cursisten geven de cursus Professional Organizer gemiddeld een 8,8 (Bron: website voor opleidingen: Springest)


Ontroerde klant

“De cursus werd door Germo en Karlijn persoonlijk, professioneel en zakelijk geleid. Mijn enthousiasme en motivatie zijn alleen maar toegenomen door de cursus. Er was een goede balans tussen consumeren en delen van kennis en ervaring en zelf in de praktijk ervaring op een actieve manier opdoen. Twee weken na de cursus had ik mijn eerste klant. dat ging fantastisch. Ik kon meteen het geleerde in praktijk brengen. Mijn klant kwam in beweging en aan het eind van de sessie was ze ontroerd door het resultaat. een betere start had ik me niet kunnen wensen. en daar heeft de cursus in belangrijke mate aan bijgedragen. ”

Presentatietechniek komt ook aan bod
“Een zeer uitgebreide en praktijkgerichte cursus. theorie en praktijk wisselen elkaar af. Naast inhoudelijke organizing skills komen ook sales en presentatietechnieken aanbod. De cursus wordt geleid door ervaren en enthousiaste docenten, die niet alleen hun kennis, maar ook enthousiasme overbrengen. een aanrader!”

Lekker praktisch en toepasbaar
“Deze cursus geeft je handvaten om als professional organizer mensen te helpen hun werk- en woonomgeving (weer) te organiseren. de 'to do-methode' is erg bruikbaar en overal toepasbaar. deze intensieve cursus wordt gegeven door enthousiaste cursusleiders die veel voorbeelden uit de praktijk laten zien.

Onderdompeling in het vak
“De training bij Organizing Works is zeer intensief, leerzaam en vooral heel inspirerend. in de tweedaagse training word je grondig ingevoerd in het vak van professional organizer. de trainers zijn zeer enthousiast over hun vak en weten dat ook goed over te brengen. deze training is een aanrader voor iedereen die het vak van professional organizer overweegt! ”

Direct inschrijven