Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Boek ‘Organiseren Werkt!’


Lekkerder werken met het boek ‘Organiseren Werkt!’

Op 30 september 2013 is de herdruk van het boek ‘Organiseren Werkt’ verschenen. Dit boek is een praktische handleiding voor het plannen en organiseren van je werk, werkplek en (digitale) planning. Het lezen van het boek zorgt ervoor dat de handen van de lezer gaan jeuken om de eigen werkplek en digitale informatie lekker te gaan organiseren. De nieuwe vormgeving en de geactualiseerde informatie zorgen voor veel leesplezier.

Er zijn veel zelfhulpboeken, dit boek is simpel, kort en bondig geschreven zodat je als lezer gelijk aan de slag gaat bij hoofdstuk 1. Het resultaat van het lezen en tegelijk organiseren van het eigen werk is direct (meer) overzicht, structuur én tijdswinst. Het laatste hoofdstuk is geheel gewijd aan de nut en noodzaak van kantoorartikelen. Herkenning, erkenning en eyeopeners zitten in het hele boek verweven. “Het zou verplichte literatuur moeten zijn voor iedereen met een werkplek” zegt Marten Foppen MBA, algemeen directeur Dolfinarium Harderwijk.

Over de schrijvers: Germo Bekendam is de eerste mannelijke Professional Organizer in Nederland. Hij heeft in de 14 jaar dat hij Organizer en Ondernemer is honderden huishoudens en enkele duizenden mensen in de werksfeer begeleid in het georganiseerder werken.

Karlijn L’Ortye is specialist in het digitaal organiseren, niet vanuit de technische kant maar vanuit de gebruiker. Zij schrijft ook van alles over het gebruik van e-mail, apps, smartphones en tablets.

Door de jaren van ervaring van de schrijvers herken je als lezer de geschetste situaties in het boek. De bijbehorende oplossingen zijn gemakkelijk toe te passen. Veel lezers van het eerste boek hebben aangegeven lekkerder te zijn gaan werken. De werkdruk of de omgeving is niet te veranderen maar wel hóe men hiermee om gaat.

Organiseren Werkt! (hardcover) ISBN: 978-94-90676-00-1
Organiseren Werkt! (Ebook) ISBN: 978-94-90676-02-5

Schrijvers: Germo Bekendam en Karlijn L’Ortye

Bekijk het inkijkexemplaar

De prijs van het boek is € 17,00 exclusief 6% BTW en inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Ook verkrijgbaar als Ebook (ePub Ebookformaat) voor € 10,00 exclusief 21% BTW.

Eboek
Hardcover
Organiseren-Werkt-COVER-2013