8.8

Uit 200+ klantbeoordelingen

Zoek in deze site

Cursus Professional Organizer


Cursus Professional Organizer

Zelf Professional Organizer worden?

Gat in de markt! Word Professional Organizer. Dit beroep leer je in deze cursus. Leer mensen hun werk en privé organiseren, ze zijn je eeuwig dankbaar.

De praktijkgerichte cursus Professional Organizer laat je in vijf dagdelen, gedurende twee aaneengesloten dagen, uitgebreid kennis maken met het beroep Professional Organizer. Na afloop kunnen de cursisten tijdens een terugkommoment ervaringen uitwisselen en met elkaar klankborden.

De cursus wordt gegeven door Germo Bekendam. Hij deelt zijn passie en ervaring van zijn beroep.

Germo Bekendam is één van de grondleggers van het beroep Professional Organizer in Nederland. Hij werkt sinds 1999 als Organizer en deelt op bijzondere wijze zijn praktijkervaring.

Deelnemers geven de cursus Professional Organizer gemiddeld een 8,7.

Ervaring van een cursist

“Een zeer goede korte beroepsopleiding. Germo kan zeer inspirerend vertellen over zijn ervaringen met het werk in de praktijk.De cursus en het materiaal zijn tip top in orde. De locatie ook. In de praktijkopdracht werd me meteen duidelijk wat een prachtig werk dit is en hoe je mensen kunt helpen. Ik heb genoeg informatie en tools om dit bij mijn werkgever toe te passen of t.z.t. voor mezelf te beginnen. Ik ga hier de rest van mijn leven plezier van hebben.”

Marian Jacobs

Cursusdata 2021

  • Donderdag 16 en vrijdag 17 september, terugkommoment zaterdag 6 november 2021

Als je niet aanwezig kunt zijn bij het terugkommoment kan de beoordeling van de praktijkopdracht telefonisch besproken worden.

Cursuslocatie

Een inspirerende locatie: “Van der Valk Exclusief Hotel Harderwijk op de Veluwe” met uitstekende catering en veel comfort.

Investering

De kosten voor deelname bedragen € 1.597,- (BTW vrij) per persoon en dit is inclusief:

  • Een praktijkgerichte syllabus;
  • Het Ebook Organiseren Werkt!;
  • Diverse Organizing materialen;
  • Eenmaal ontbijt, twee uitgebreide lunches en een diner;
  • Gebruik van koffie, thee en water tijdens de cursus;
  • Het certificaat “Professional Organizer”;
  • Het terugkommoment;
  • Twee telefonische coachgesprekken;
  • Betaling in twee termijnen is mogelijk.

Bezoek de online kennismakingsbijeenkomst op 19 juni 2021

Download hier informatiepakket voorzien van het inschrijfformulier.

Organizing Works is geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), dit maakt het mogelijk deze cursus BTW vrij aan te bieden.

CRKBO Geregistreerde Instelling

Aanmelden voor de Cursus Professional Organizer

Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren. Germo kan op een zeer bevlogen manier zijn vak overbrengen. Ik heb de cursus van Organizing Works dan ook gekozen vanwege de passie die Germo heeft voor dit vak. De cursus heeft mij laten ervaren hoet het voelt om als professional organizer aan het werk te zijn. Voor mij is deze cursus een waardevolle tijd en geldinverstering geweest.

Deveny