8.8

Uit 200+ klantbeoordelingen

Zoek in deze site

Heel Nederland Organiseert


Categorie: Cursus Professional Organizer | Auteur: Germo Bekendam

Heel Nederland Organiseert

Vanochtend zat ik achter mijn laptop met een kop thee en een big smile op mijn gezicht de praktijkopdrachten na te kijken van cursisten. In september hebben ze bij mij de Cursus Professional Organizer gevolgd en hebben, ter afronding van de cursus, een praktijkklant ‘georganiseerd’.

Ongeorganiseerde zolders, administraties, volle mailboxen en een onduidelijke schuur werden op gestructureerde wijze aangepakt, georganiseerd en nieuw leven ingeblazen. Deze Organizers in spe hebben een vliegende start gemaakt met hun eerste klant. Ik vond het heerlijk om deze opdrachten te beoordelen. Bij het lezen van de verslagen zag ik het voor me: de Organizer en de klant, schouder aan schouder, stap voor stap de wanorde veranderen in overzicht, structuur en rust. Uitstel gedrag werd doorbroken en inzichten over keuzes maken zorgden voor vreugde. Thuis én op het werk.

Volgende week ga ik de opdrachten samen met de cursisten uitgebreid bespreken.

Al jaren roep ik dat ik met mijn Organizing activiteiten ‘heel Nederland’ wil organiseren. Met deze groep nieuwe Organizers erbij wordt dat doel weer een stukje realistischer. In de reacties van de klanten die begeleid zijn door de cursisten zag ik veel opluchting, rust en blijheid. Organizing brengt levensgeluk voor klant en Organizer.

I love Organizing

 

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *