8.8

Uit 200+ klantbeoordelingen

Zoek in deze site

Lente. Vernieuwing. Organizing.


Categorie: Cursus Professional Organizer | Auteur: Germo Bekendam

Lente. Vernieuwing. Organizing.

Ik heb goed nieuws. De cursus Professional Organizer op 15 en 16 april 2021 gaat door.

Net als vorig jaar zal de cursus geheel coronaproof gegeven worden in de grote ruimte van onze cursuslocatie in Harderwijk. Iedereen heeft zijn eigen tafel, we houden afstand en respecteren de regels, en ondertussen genieten we van het comfort en de goede zorgen van deze accommodatie.

Voorbeeld van deze week
Ik merk dat het begint te kriebelen. Docent Henk die wil leren zijn mailbox en agenda beter te organiseren. Gerda die samen met haar man hun huis en samenwerking in het huishouden onder de loep wil nemen. Twee voorbeelden die deze week mijn volle aandacht hebben. Het blijft me boeien en verwonderen. Organizing is geweldig. Voor mij een tweede natuur en voor andere een geheel nieuwe wereld. Dat is toch heerlijk. Mensen helpen met mijn talent en in korte tijd resultaat boeken. Dat wil jij toch ook?

Leer de “Hoe-vraag te beantwoorden”
“Ik weet niet waar ik moet beginnen..” zei docent Henk toen ik twee weken geleden samen met hem aan de slag ging met zijn mailbox met 1600 mails. Het gaat om de hoe-vraag. Als ze het wisten hadden ze het namelijk al lang zelf gedaan.
De wereld is onrustig. Het vraagt om Organizers! Tijd voor vernieuwing. Tijd voor rust en overzicht.
De cursus geeft je de tools en handvatten met jouw organisatietalent professioneel verder te gaan. Mogelijkheden voor jou om van jouw talent werk te maken!

Jouw talent is veel waard
De wereld wacht op jou. De wereld heeft Organizers nodig. Juist nu. Meer dan ooit hebben mensen behoefte aan overzicht, structuur en rust. Als Organizer kun je daar een bijdrage aan leveren. Je kunt bijdragen aan het levensgeluk van anderen. Het gaat niet over perfectie en het rechtzetten of op kleur zetten van spullen. Het gaat om een wezenlijke verandering die begint in de fysieke wereld, een kamer, keuken of werkkamer.
Tijdens de Organizing sessies gebeurt er wat met de persoon. Er worden keuzes gemaakt, zaken aangepakt en er wordt een beweging gemaakt. Zo vanbinnen, zo van buiten. Ik kan er uren en dagen over vertellen. Er is zoveel te delen over de fascinerende wereld van Organizing.

Volg de passie
Volgende maand kun je erbij zijn. Tijdens de cursus Professional Organizer wil ik jou inspireren en in beweging brengen met jouw talenten en plannen. Jij hebt de wereld veel te bieden. Het is echt zo. Ik ben lang gelden ook zo begonnen met het volgen van mijn pad. Het pad van Organizing.

Ik wil je uitnodigen mee te doen met de cursus en zie uit naar je komst. Voel je welkom.

Hartelijke groet,

Germo Bekendam

 

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *