8.8

Uit 200+ klantbeoordelingen

Zoek in deze site

Onrust of Zicht op lichtpuntjes?


Categorie: Cursus Professional Organizer | Auteur: Germo Bekendam

Onrust of Zicht op lichtpuntjes?

Hoe blijven we op koers?
In een onrustige wereld die ons overkomt?
Waarbij we steeds overdonderd lijken te worden door de buitenwereld?

Hoe blijf je jouw eigen leven leiden en het gevoel van grip houden op jouw wensen, behoeften en groei? Het antwoord zit hem in jezelf organiseren. Mensen die daar feeling voor hebben, zijn hard nodig deze periode. Er ontstaat een nieuwe wereld, een hervorming van allerlei waarden en normen. Daar zijn goede, heldere geesten meer dan welkom bij.

Zo boven, zo beneden.

Is het helder en schoon om je heen, kun je ook zo denken. Is de leefomgeving vertroebeld, verouderd en aan vervanging toe? Dan zullen de levenshouding en omstandigheden en persoonlijke ontwikkeling daardoor beïnvloed worden.

Jezelf organiseren is meer dan de moeite waard, juist in deze tijd waarin de basis “daar buiten” wat minder stabiel en stevig lijkt te zijn. Logica, inzicht en groei passen bij dit vak, Professional Organizing. Een goede Professional Organizer is goud waard. Het helpt ons, juist in deze tijden het leven op de rit te houden en onze rust te bewaren.

Ik heb vele levens zien transformeren. Ik heb vele klanten en cursisten grote geluk sprongen zien maken. Alleenstaande ouders die weer grip kregen op hun tijd en geluksgevoel. Ondernemers die weer konden koersen en met hetzelfde enthousiasme van hun startmoment, konden doorgroeien. Jonge mensen die leerden wat de meerwaarde van plannen en organiseren in hun studie oplevert. En mensen in de rouw, die een volgende fase een kans konden geven door los te leren laten en zichzelf onder ogen durfden te komen.

Dit vak is toekomstbestendig en heeft zijn meerwaarde bewezen.

We kijken er naar uit deze maand weer aan de slag te gaan!

Voel je welkom voor een kennismakingsbijeenkomst om meer te horen over de cursus Professional Organizer en/of geef je op voor de aankomende cursus op 15 en 16 april. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voel je geroepen meer kwaliteit van leven te realiseren, voor jou en de ander.

Ik verheug me erop!

Tot ziens.

Warme groet,

Germo Bekendam

 

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *