8,7

Klantbeoordeling | 200+ ervaringen

Zoek in deze site

Referenties Groot Zakelijk


“De Organizing Works Clinic: een zeer nuttige, heldere clinic met veel tools to organize your work!
Germo laat je kijken naar je manier van werken en geeft je handige tips om het anders te doen.”

Mirjam – Financieel manager

“Germo heeft mij op een zeer professionele wijze handvatten gegeven om werkzaamheden, e-mailverkeer en correspondentie beter te plannen en te organiseren. Het aangeleerde systeem geeft rust en orde in het werk.
Germo laat zien dat het Organizing Works Programma zowel in een papieren versie als digitaal uitstekend toepasbaar is bij georganiseerd werken.
Als je op zoek bent naar rust en structuur kan ik de Clinic zeker aanbevelen!”

Fred de Boer – Directeur-bestuurder

“Germo heeft op zeer rustige en doeltreffende wijze mij geholpen met mijn leerdoelen ten aanzien van plannen en organiseren. Door zijn persoonlijke en 1 op 1 benadering ervaar je als kandidaat een zeer snelle learning curve. Daarnaast is de after care, door de online tool en zijn persoonlijk (telefonisch) contact, van hoog niveau. Ik zou als deelnemer en als HRD professional Germo absoluut aanbevelen!
Hij heeft mij laten ervaren dat Organizing Works!”

Esther – Manager HRD

Naar aanleiding van het verzorgen van de Organizing Workshop:

Dag Germo,

Je was te gast bij het Openluchtmuseum in Arnhem. Maar liefst 63 deelnemers waren aanwezig bij deze eerste bijeenkomst van het jaar.

Naast de prachtige locatie was de workshop ‘Organizing Works’ voor velen aanleiding om deel te nemen. Veel van onze leden waren nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het organiseren van het werk en de werkplak. Door de presentatie zijn we weer helemaal op de hoogte van de mogelijkheden.

We hebben veel complimenten ontvangen over de invulling van deze avond. Vooral ook vanwege de vele tips die direct toepasbaar zijn.

Regioteam Gelderland kijkt dan ook terug op een heel geslaagde invulling van de nieuwjaarsbijeenkomst. Een prachtige start van het nieuwe jaar. Namens alle leden nogmaals heel hartelijk bedankt voor de bijdrage.

Met vriendelijk groet,

Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen (NVD)

De regie kwijt, het overzicht weg, zelf willen beginnen met puinruimen maar niet weten waar je moet beginnen, efficiënter willen werken maar niet weten hoe….….organizing works!

Via via hadden we gehoord over organizing works. Het sprak ons gelijk aan dus de eerste bijeenkomst ingepland…..nooit gedacht dat we het resultaat zouden behalen wat we behaald hebben. Eén hele dag 1 op 1 met de trainer en het resultaat is verbluffend! Het is keihard werken maar het resultaat is er dan ook naar. Ruimte op je werkplek en ruimte in je hoofd. Handige hulpmiddelen en naslagwerk om deze nieuwe manier van werken ook in de toekomst vast te houden.

Eigenlijk zou dit verplichte kost moeten zijn. Wij vonden het in 1 woord geweldig!

Kathleen en Jeanine, afdeling P&O woningstichting Rochdale