8,7

Klantbeoordeling | 200+ ervaringen

Zoek in deze site

Referenties Professional Organizers


Cursisten geven de cursus Professional Organizer gemiddeld een 8,8.

Reacties van deelnemers:

“Super leuke training! Het is een breed onderwerp waar je zelf veel mee kan. Trainer heeft veel goede ervaringsverhalen. Neemt je ook mee in de valkuilen. Goede begeleiding.
De locatie is top en de optie om te overnachten is aan te bevelen. De twee dagen achter elkaar zijn intensief, maar super motiverend.De spullen die je bij de cursus krijgt zijn goed voor elkaar en ook praktisch inzetbaar.Een aanrader!”
Esther van Veldhuizen

“Wat ben ik blij dat ik de cursus Professional Organizer bij jou heb mogen volgen en wat ben jij een bevlogen mens. Zo positief en alles super georganiseerd, zo ook de hele cursus en de voortgang hier omheen. Echt mijn petje af hoe jij met het vak bezig bent en het uitdraagt naar alle potentiële organizers. Wat heb ik hier ontzettend veel aan gehad en van geleerd. Bedankt hiervoor!”
Tineke Giethoorn

“Prima cursus waarbij een totaalpakket wordt geboden t.b.v. de organizer (in wording). Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Ook de psychologische achtergronden en de opstart van een eigen bedrijf kwamen aan de orde. De feedback op de rollenspellen en de praktijkopdracht geven inzicht in eigen talenten en aandachtspunten. Het enthousiasme en de gedrevenheid van Germo werken aanstekelijk. Een aanrader!”
Marion Lamboo

“Het was een zéér praktische cursus. De theorie en oefeningen zijn goed afgewisseld. De toolbox die Germo gebruikt heeft hij ook echt laten zien en toegelicht. Heel helder. En een goede keuze van de locatie, De inwendige mens is ook goed verzorgd.”
Evelien Swienink

“Duidelijk, overzichtelijke en praktische cursus Helder uitgelegd en er zijn veel praktische voorbeelden voorbij gekomen Mede door de setting veel ruimte voor vragen en rollenspellen Goede basis om te starten als Professional Organizer!”
Sheila Vos

“Tijdens de kennismakingsbijeenkomst werd het programma van de cursus gepresenteerd.Germo legde alles goed uit. Kort daarna heb ik me ingeschreven voor de cursus. Er zat een goede balans tussen de theorie- en praktijkgedeelte. Heel veel praktijkgevallen kwamen aan de orde, leuk om te horen. Twee hele dagen werden optimaal benut op een structurele, heldere en duidelijke manier door Germo. Het terugkommoment was ook heel erg leerzaam. De praktijkopdrachten werden besproken en ik heb heel wat aan de feedback gehad om beter te worden. Blij verrast met mijn beoordeling! Veel ‘aha’ momenten gehad. De cursus is een hele mooie manier om mensen echt te helpen en jezelf nog beter te organizen. Binnenkort ga ik de vervolgmodule ‘Organizen met Outlook’ volgen. Wil je Professional Organizer worden, dan beveel ik je de cursus bij Organizing Works te volgen.”
Della Tromp