8.8

Uit 200+ klantbeoordelingen

Zoek in deze site

Adviesgesprek met Germo


Organizing adviesgesprek met Germo

Er zijn veel mooie mensen op Aarde. Gevoelige, sensitieve mensen vol talenten. Mensen die de wereld veel te bieden hebben. Mensen zijn gebaat bij overzicht en structuur. Leren te leven op Aarde heeft alles te maken met “aarden”. Aanwezig zijn, acteren, betrouwbaar zijn en jezelf belangrijk maken. Een adviesgesprek met Germo biedt uitkomst. Omdat hij als geen ander begrijpt, hoe belangrijk dit is.

Jouw leven organiseren is niet zomaar wat. Dat leer je eigenlijk niet op school of van jouw ouders. Hoe run je een huishouden, hoe kun je in contact blijven met jezelf, jouw leven en jouw basis? Logica maar vooral structuur zijn een belangrijk onderdeel van harmonie en balans in het dagelijks leven.

Er zijn veel mooie mensen op Aarde. Gevoelige, sensitieve mensen vol talenten. Mensen die de wereld veel te bieden hebben. Het leven is makkelijker wanneer je grip voelt op jouw praktische leven. Dan is in ieder geval de basis op orde. “Aarden”. Aanwezig zijn, acteren, betrouwbaar zijn en jezelf belangrijk maken. Hier helpt Germo jou graag mee. Omdat hij als geen ander begrijpt, hoe belangrijk dit is. Germo is zelf hoog sensitief, geaard maar ook spiritueel ontwikkelt en ervaringsdeskundige sinds 20 jaar via zijn organisatie Organizing Works.

Wil jij ook:

  • meer rust en structuur ervaren in jouw manier van handelen?
  • Jouw tijd nuttig besteden?
  • Energielekken opsporen en hier iets mee doen?
  • Meer basis en wortels voelen in jouw woon- of werkomgeving?
  • Meer leven en werken vanuit een concrete planning?

Plan dan een adviesgesprek waarin duidelijk wordt hoe je dat kunt aanpakken en waar je in jouw situatie mee geholpen zou kunnen zijn.

Tijdens een telefonisch consult van 1 uur bespreken we jouw huidige situatie, aandachtspunten en hetgeen je graag zou willen.

We bespreken mogelijke oplossingen, handvatten en concrete tips die je aan het denken zetten. Hierdoor wordt duidelijk hoe je in beweging kunt komen in je eigen omgeving en aan de slag kan met orde op zaken te stellen.

Er wordt gesproken over organiseren, opruimen en hoe je de juiste stappen kunt zetten in jouw woon- en werkomgeving. Je wordt bewust gemaakt van de mogelijkheden en krijgt inzicht hoe je jouw eigen leven praktisch en aards meer handen en voeten kan geven.

Het gesprek is praktisch, vertrouwelijk en hartverwarmend.

Indien gewenst is het mogelijk de besproken mogelijkheden, stappen en praktische oplossingen onder begeleiding van Germo uit te voeren in je eigen woon- of werkomgeving. De kosten van dit gesprek worden dan verrekend.

Voor wie
Een belafspraak met Germo is voor jou als je wil weten HOE je zaken op een aardse, praktische en concrete manier kunt aanpakken in je eigen woon- of werkomgeving.

Investering
Een belafspraak van 1 uur is € 79,- inclusief 21% BTW.

 

Plan een afspraak of stel je vraag