8,8

Klantbeoordeling | 240 ervaringen

Zoek in deze site

Universe Astrology en Organizing Programma voor ondernemers


Ieder mens wordt gelukkig van zinvolle, persoonlijke bijdrage leveren aan onze wereld. We wensen ruimte en vrijheid en zijn een ondernemend volk. De collectieve, actuele ontwikkelingsweg laat zien dat mensen herwaarderen en kwaliteit zoeken.Er zijn nog nooit zoveel ondernemers en ZZP’ers actief geweest. Maar ondernemen, dat doe je niet zomaar. Dat is een ontwikkelingsweg en vraagt helderheid.

Vanuit onze persoonlijke en bijzondere ervaringen is het onze passie geworden bij te dragen op deze persoonlijke snelweg naar spirituele en aardse ontwikkeling voor ondernemers. Beide reeds tientallen jaren als ondernemer actief, denken mee en bieden een concreet traject waar je jaren mee verder kunt.

Universe Astrology en Organizing Programma

Dit programma is ontstaan vanuit de feedback van cliënten die aangaven dat er een grote behoefte was aan meer begeleiding. Meer steun, inzicht, inspiratie, meer groei en omhulling en de wens doelen te concretiseren. “Wanneer kan ik weer komen?”, werd veelvuldig gevraagd.

Ondernemers werken hard. Ondernemers dienen zich te onderscheiden maar hoe? Willen onthouden worden en een waardevolle bijdrage doen aan de wereld? De ondernemer van vandaag heeft behoefte aan meer bezieling in de organisatie. Om hier meer handvatten in te krijgen, is dit programma bedoeld.

Het zorgvuldig opgestelde Universe Astrology en Organizing Programma is ontwikkeld als inwijdingsweg en spoedcursus. Dit programma bevat twee onderdelen: Astrologie en Organizing. Het is een samenwerking tussen jou, Lia Ouendag en Germo Bekendam. We zullen een driehoek vormen, een verbinding die fungeert als een energetisch portaal. We integreren tijdens dit programma het mannelijke en het vrouwelijke deel en stellen jouw potentieel centraal. Zo boven zo beneden. Aards en Hemels. We leren jou te handelen naar succes, talenten, behoeften en groeimogelijkheden om naar wens bij te kunnen dragen aan jouw geluk én de maatschappij.

Astrologie

Het Astrologie gedeelte wordt uitgevoerd door Lia, astroloog, spreker en medium. Ze zal jou duidelijk maken hoe je jouw bedrijf runt en beïnvloed vanuit jouw eigen leerprocessen en onbewuste dynamiek. Je krijgt informatie over diverse gebieden zoals groei en ontwikkeling op financieel, economisch, commercieel en contactueel vlak. Je gaat begrijpen hoe je jouw vleugels kunt gebruiken. Je gaat ervaren hoe en waarom jij uniek bent. Deze vier maanden gaan verder dan een kosmische boost aan jou. We werken aan jouw energieveld. We kunnen met onze individuele stappen meer dan je nu voor mogelijk kunt houden.

Organizing

Het Organizing gedeelte wordt uitgevoerd door Germo. Er zijn veel mooie mensen op Aarde. Gevoelige, sensitieve mensen vol talenten. Mensen die de wereld veel te bieden hebben. Maar deze mensen hebben vaak last van goddelijke heimwee, het gevoel het leven niet goed aan te kunnen, kampen met gebrek aan zelfvertrouwen en vinden het niet altijd makkelijk te handelen. Juist deze mensen zijn gebaat bij overzicht en structuur. Leren te leven op Aarde heeft alles te maken met “aarden”. Aanwezig zijn, acteren, betrouwbaar zijn en jezelf belangrijk maken. Hier help ik jou graag mee. Omdat ik als geen ander begrijp, hoe belangrijk dit is. Want ook ik ben hoog gevoelig, sensitief en net zo talentvol als jij.

Tijdens het Organizing gedeelte wordt er georganiseerd, opgeruimd en er wordt ruimte en overzicht gecreëerd in jouw woon- en werkomgeving. Je leert jouw eigen leven praktisch en aards meer handen en voeten te geven en krijgt hiermee meer grip op jouw eigen leven. Door het concreet doorlopen van je eigen fysieke en (digitale) werkomgeving omgeving creëer je bewustwording in je eigen handelen en algemene leefhouding. Hierdoor ontstaat inzicht in mogelijke belemmerende patronen. Door het oefenen met nieuwe vaardigheden in keuzes maken worden deze patronen doorbroken. Een verbeterde besluitvaardigheid wordt dan een tweede natuur. Deze één-op-één begeleiding is intensief, confronterend, zielsvoeding en hartverwarmend. Het bewust stilstaan bij de eigen woon- en werksituatie en het maken van keuzes over wanneer wat uitgevoerd wordt, zorgt voor een andere mindset. Hierdoor kan levensenergie beter stromen met als gevolg meer levensgeluk.

Wij nodigen je uit om de stap te zetten, groter te denken en in vertrouwen jouw transformatie stappen te zetten. We verheugen ons op onze samenwerking.

Hartelijke groet,

Lia Ouendag en Germo Bekendam

 

Mail: info@organizingworks.nl of telefonisch 0341 – 43 42 56 voor verdere afstemming.

Ik wil een offerte of afspraak