8.8

Uit 200+ klantbeoordelingen

Zoek in deze site

Universe Astrology en Organizing Programma voor ondernemers


Ieder mens wordt gelukkig van het leveren van een zinvolle, persoonlijke bijdrage aan onze wereld. We wensen ruimte en vrijheid en zijn een ondernemend volk. De collectieve, actuele ontwikkelingsweg laat zien dat mensen herwaarderen en kwaliteit zoeken. Er zijn nog nooit zoveel ondernemers en ZZP’ers actief geweest. Maar ondernemen, dat doe je niet zomaar. Dat is een intensieve ontwikkelingsweg en vraagt helderheid.

Vanuit onze persoonlijke en bijzondere ervaringen is het onze passie geworden bij te dragen aan deze persoonlijke snelweg naar spirituele en aardse ontwikkeling voor ondernemers. Wij zijn beiden al tientallen jaren als ondernemer actief. We bieden een holistisch maatwerk traject aan waar je in korte tijd concreet mee verder kunt.

Universe Astrology en Organizing Programma voor ondernemers

Jezelf zijn en toch aandacht en erkenning krijgen voor jouw onderneming is mogelijk. Door groot te denken en eerst de basis waarden op orde te brengen, werken wij in dit programma aan Hemel en Aarde. Aan boven en beneden. Aan buiten en binnen. Jouw horoscopen spreken boekdelen, jouw zielsplan is helder en ook de timing zichtbaar en voelbaar. We geven je tools, steun en informatie om jouw onderneming naar wens te laten zijn en hebben veel wonderen zien gebeuren.

Dit programma is ontstaan vanuit de feedback van cliënten die aangaven dat er een grote behoefte is aan meer begeleiding dan een enkel consult. Hoe handel je naar inzichten? Hoe doorbreek je patronen en waar haal ik het zelfvertrouwen vandaan om het proces aan te gaan? “Wanneer kan ik weer komen?”, werd veelvuldig gevraagd.

Ondernemers werken hard. Ondernemers willen gevonden worden en wensen zich te onderscheiden. Maar hoe? De ondernemer en de klant van vandaag heeft behoefte aan meer bezieling in de organisatie. Om hier meer grip en leiding in te krijgen, is dit programma bedoeld.

Het zorgvuldig opgestelde Universe Astrology en Organizing Programma van vier maanden is ontwikkeld als inwijdingsweg en spoedcursus. Dit programma bevat twee onderdelen: Astrologie en Organizing. Het is een samenwerking tussen jou, Lia Ouendag en Germo Bekendam. We zullen een driehoek vormen, een verbinding die fungeert als een energetisch portaal. We integreren tijdens dit programma het mannelijke en het vrouwelijke deel en stellen jouw potentieel centraal. Een gouden combinatie!

Astrologie

Het Astrologie gedeelte wordt uitgevoerd door Lia, astroloog, spreker en medium. Ze maakt jou duidelijk hoe je jouw bedrijf runt en beïnvloed vanuit jouw eigen leerprocessen en onbewuste dynamiek. Je krijgt informatie over diverse gebieden zoals groei en ontwikkeling op financieel, economisch, commercieel en contactueel vlak. Je gaat begrijpen hoe je jouw vleugels kunt gebruiken. Maar ook spreken we over blinde vlekken, familiepatronen en oude en nieuwe energie. Je gaat ervaren hoe en waarom jij uniek bent. Deze vier maanden gaan verder dan een kosmische boost aan jou. We werken aan jouw energieveld. We kunnen met onze individuele stappen meer bereiken dan je nu voor mogelijk kunt houden. De sessies met Lia laten je groot denken, kansen en vertrouwen groeien en bieden je een overview van jouw ondernemerschap en persoonlijke ontwikkelingsweg. Hoe en waar kun jij succesvolle stappen zetten die energie en flow genereren?

Organizing

Het Organizing gedeelte wordt uitgevoerd door Germo. Er zijn veel mooie mensen op Aarde. Gevoelige, sensitieve mensen vol talenten. Mensen die de wereld veel te bieden hebben. Mensen zijn gebaat bij overzicht en structuur. Leren te leven op Aarde heeft alles te maken met “aarden”. Aanwezig zijn, acteren, betrouwbaar zijn en jezelf belangrijk maken. Hier helpt Germo jou graag mee. Omdat hij als geen ander begrijpt, hoe belangrijk dit is.

Tijdens het Organizing gedeelte wordt er georganiseerd, opgeruimd en er wordt ruimte en overzicht gecreëerd in jouw woon- en werkomgeving. Je leert jouw eigen leven praktisch en aards meer handen en voeten te geven en krijgt hierdoor meer grip op jouw eigen leven. Door het concreet doorlopen van je eigen fysieke en (digitale) werkomgeving omgeving creëer je bewustwording in je eigen handelen en algemene leefhouding. Hierdoor ontstaat inzicht in mogelijke belemmerende patronen. Door het oefenen met nieuwe vaardigheden in keuzes maken worden deze patronen doorbroken. Een verbeterde besluitvaardigheid wordt dan een tweede natuur. Deze één-op-één begeleiding is intensief, confronterend, zielsvoeding en hartverwarmend. Het bewust stilstaan bij de eigen woon- en werksituatie en het maken van keuzes over wanneer wat uitgevoerd wordt, zorgt voor een andere mindset. Hierdoor kan levensenergie beter stromen met als gevolg meer levensgeluk.

Wij nodigen je uit om de stap te zetten, groter te denken en in vertrouwen jouw transformatie stappen te zetten. We verheugen ons op onze samenwerking.

Hartelijke groet,

Lia Ouendag en Germo Bekendam

 

Plan een afspraak of stel je vraag