8.8

Uit 200+ klantbeoordelingen

Zoek in deze site

Je winkelmand is momenteel leeg.

Boek ‘Organiseren Werkt!’ (eBook)


Lekkerder werken met het boek ‘Organiseren Werkt!’

Dit boek is een praktische handleiding voor het plannen en organiseren van je werk, werkplek en (digitale) planning. Het lezen van het boek zorgt ervoor dat de handen van de lezer gaan jeuken om de eigen werkplek en digitale informatie lekker te gaan organiseren. De vormgeving en de praktische informatie zorgen voor veel leesplezier.

Er zijn veel zelfhulpboeken. Dit boek is simpel, kort en bondig geschreven zodat je als lezer gelijk aan de slag gaat bij hoofdstuk 1. Het resultaat van het lezen en tegelijk organiseren van het eigen werk is direct (meer) overzicht, structuur én tijdswinst. Herkenning, erkenning en eyeopeners zitten in het hele boek verweven.

“Het zou verplichte literatuur moeten zijn voor iedereen met een werkplek” zegt Marten Foppen MBA, voormalig algemeen directeur Dolfinarium Harderwijk.

Germo Bekendam is één van de eerste Professional Organizers in Nederland. Hij heeft sinds 1999 als Organizer honderden huishoudens en vele duizenden mensen in de werksfeer begeleid in het georganiseerder werken.

Door de jaren van ervaring van de schrijver herken je als lezer de geschetste situaties in het boek. De bijbehorende oplossingen zijn gemakkelijk toe te passen. Veel lezers van het eerste boek hebben aangegeven lekkerder te werken. De werkdruk is niet te veranderen maar wel hóe men hiermee om gaat.

Organiseren Werkt! (Ebook) ISBN: 978-94-90676-02-5

Boek ‘Organiseren Werkt!’ (eBook)

Bekijk het inkijkexemplaar

De prijs van het Ebook (ePub Ebookformaat) is € 10,00 exclusief 9% BTW.

 

 10,00